QNAP TS-431K

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
9 404 Kč ( včetně DPH ) 7 772 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #141928Kód systému:
  • TS-431KKód výrobce:
Model TS-431K, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem 1,7 GHz, poskytuje úložný prostor ve čtyřech diskových pozicích pro bezpečné ukládání vašich důležitých souborů a dat, a umožňuje vám snadno sdílet soubory s rodinou a přáteli. Díky kompaktnímu čistě bílému minimalistickému designu se model TS-431K snadno začlení do dekoru jakéhokoli domova a zabírá velmi málo místa. Model TS-431K je dodáván s uzamykatelnými sloty na disky, čímž je zajištěno, že jednotky nebudou náhodně vyjmuty, což by způsobilo ztrátu dat. TS-431K poskytuje komplexní lokální, vzdálené a cloudové zálohování a zabezpečenou technologii Snímků (Snapshots), která umožňuje vytvořit spolehlivý plán zálohování a obnovy po havárii. V případě selhání systému nebo nechtěného odstranění souboru můžete data rychle obnovit do normálního stavu.
Čtyřjádrový CPU nabízí vyšší výkon
TS-431K má čtyřjádrový CPU 1,7 GHz, který obsahuje více jader CPU pro zvýšení výkonu systému. S 1 GB RAM, dvěma porty Gigabit LAN a jednotkami SATA 6 Gb/s nabízí model TS-431K vysoký výkon a zároveň zachovává zabezpečení dat. TS-431K má také tři porty USB 3.2 Gen 1, které vám umožňují přenášet velké multimediální soubory mezi NAS a vašimi zařízeními. Port USB na předním panelu podporuje kopírování jedním dotykem, takže je snadné zálohovat data z externího zařízení do NAS nebo naopak pouhým kliknutím.
Snadné vytvoření vysokorychlostního síťového prostředí
S modelem TS-431K nebo počítačem můžete použít QNAP USB 3.2 Gen 1 na adaptérech 5GbE (QNA-UC5G1T). Připojením NAS a počítače přes adaptéry 5GbE můžete vytvořit síťové připojení 5GbE s přenosovou rychlostí téměř 300 MB/s.
Zvyšte produktivitu pomocí aplikací QNAP
Aplikace File Station od společnosti QNAP poskytuje centralizovanou správu souborů, která vám umožňuje prohlížet a spravovat soubory v zařízení TS-431K a dalších úložných zdrojích nebo zařízeních, což vám umožní snadno sdílet soubory s rodinou a přáteli prostřednictvím e-mailu, sociálních médií nebo sdílení odkazu. Mobilní aplikaci Qfile můžete také použít k přístupu k souborům NAS z mobilního zařízení.
File Station
Aplikace File Station umožňuje spravovat soubory uložené ve vašem zařízení QNAP NAS v cloudovém prostoru nebo ze čtečky karet USB a mobilních zařízení. Ke všem svým datům můžete snadno přistupovat z jediné aplikace.
Qfile
Mobilní aplikace Qfile vám umožňuje přistupovat k souborům NAS z mobilního zařízení kdykoli a kdekoli a zároveň nahrávat a zálohovat soubory v telefonu do NAS.
Chrání vaše citlivá data šifrováním souborů
Když sdílíte citlivé nebo důvěrné soubory na svém zařízení TS-431K, můžete vylepšit zabezpečení dat pomocí aplikace File Station tím, že je zašifrujete do souborů .qenc a nastavíte heslo. Příjemci souborů si do svého počítače musí stáhnout a nainstalovat QENC Decrypter a zadat správné heslo pro dešifrování, zobrazení a použití šifrovaných souborů .qenc.
Chraňte data před malwarem pomocí snímků
Snímky pomáhají chránit vaše data prostřednictvím úplného zaznamenávání stavu systému NAS a metadat. Pokud dojde k nechtěnému odstranění nebo úpravě souboru, můžete pomocí snímků z aplikace Úložiště a snímky nebo File Station takový soubor rychle obnovit do dříve zaznamenaného stavu. Snímky QNAP jsou blokové a zaznamenávají pouze změněná data. Nejenže se tak šetří úložný prostor, ale snižuje se také doba nutná k zálohování a obnovení dat. Model TS-431K podporuje až 16 snímků na svazek/LUN a až 32 snímků celkem.
Vícebodové zálohování, přístup a synchronizace souborů
HBS (Hybrid Backup Sync) konsoliduje zálohování, obnovení a synchronizaci dat, takže můžete snadno zálohovat nebo synchronizovat data do jiného zařízení QNAP NAS a vzdáleného serveru nebo cloudového úložiště (např. Dropbox® či Google® Drive) a vytvořit spolehlivé řešení obnovy po havárii. Nástroj Qsync promění zařízení TS-431K v zabezpečené a vysokokapacitní datové centrum pro synchronizaci souborů. Jakýkoli soubor nahraný do zařízení TS-431K bude dostupný všem připojeným zařízením, například počítačům, notebookům a mobilním zařízením. Můžete také synchronizovat sdílené složky nebo vytvořit týmové složky, abyste vylepšili týmovou spolupráci.
Zálohování souborů v počítačích se systémem Windows/Mac
QNAP NAS poskytuje jednoduché řešení pro zálohování/obnovu notebooků a stolních počítačů. QNAP NetBak Replicator můžete používat k zálohování souborů v počítačích Windows® včetně e-mailového archivu Outlook®. NAS také podporuje Time Machine® v zařízeních Mac®, což umožňuje snadné, rychlé a pohodlné zálohování dat.
Větší multimediální zážitky
Model TS-431K je dodáván s celou řadou multimediálních aplikací, jako je Photo Station, Video Station a Music Station, což vám umožní snadno spravovat a prohlížet vaše multimediální soubory. Můžete si také stáhnout Plex Media Server a využívat své zařízení TS-431K jako multimediální server.
Rozšíření záruky na hardware až na 5 let
Na zařízení TS-431K se vztahuje dvouletá záruka bez dalších poplatků. Můžete si zakoupit rozšířenou záruku, která krytí prodlouží až na pět let.
Rozsáhlé dozorovací řešení pro zabezpečení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
Surveillance Station má uživatelsky přívětivé rozhraní, podporuje více než 3 000 kompatibilních IP kamer a nabízí rozšiřitelné licence na kanály pro IP kamery. Můžete tak vybudovat komplexní monitorovací systém pro monitorování, zaznamenávání a přehrávání videa a zvuku v reálném čase. Pomocí aplikace Vmobile v mobilních zařízeních můžete kdykoli a kdekoli spravovat sledované kanály. Díky aplikaci QUSBCam2 můžete také přidávat kamery USB do Surveillance Station pro prohlížení obrázků v reálném čase a ukládání záznamů pro přehrávání, což vám umožní vybudovat monitorovací systém s minimálním rozpočtem.
CPU: AnnapurnaLabs, an Amazon company Alpine AL-214, 4-core, 1.7GHz
Architektura CPU: ARM 32 bitů
Jednotka s pohyblivou řádovou čárkou: Ano
Šifrovací modul: Ano
Systémová paměť: 1GB DDR3
Maximální paměť: 1GB DDR3
Paměť Flash: 512 MB (dvojitá ochrana OS při spouštění)
Pozice pro diskové jednotky: 4 x 3,5" SATA 6 Gb/s, 3 Gb/s
Kompatibilita diskových jednotek: 3,5" pozice: 3,5" SATA jednotky pevných disků, 2,5" SATA jednotky pevných disků, 2,5" SATA SSD
Vyměnitelné za provozu: Ano
Podpora akcelerace SSD cache: Ano
Gigabitový Ethernet port (RJ45): 2
Rámec Jumbo: Ano
USB 3.2 Gen 1 port: 3
Tvarový činitel: Stolní
Indikátory LED: Napájení, stav, LAN, USB, HDD1-4
Tlačítka: Napájení, reset, Automatické kopírování na USB
Rozměry (V x Š x H): 161 × 160 × 219 mm
Hmotnost (čistá): 3kg
Hmotnost (celková): 4,3 kg
Provozní teplota: 0 - 40 °C
Relativní vlhkost: Relativní vlhkost 5 až -95 %, bez kondenzace, teplota vlhkého teploměru: 27 °C
Napájecí jednotka: Adaptér 90W, 100–240 V
Spotřeba energie: Režim spánku HDD: 11.928 W
Spotřeba energie: Provozní režim, typický: 26.57 W (S plně obsazenými jednotkami)
Ventilátor: 1 x 120 mm, 12 V DC
Zvuková hladina: 21,3 db(A)
Systémové varování: Bzučák