QNAP TS-231P3-4G

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
12 018 Kč ( včetně DPH ) 9 932 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #148336Kód systému:
  • TS-231P3-4GKód výrobce:
Zařízení TS-231P3 má čtyřjádrový 1,7GHz procesor Annapurna Labs Alpine AL-314, 2GB DDR3L RAM, jeden port 1GbE LAN a jeden port 2,5GbE LAN, port 2,5 GbE RJ45, který poskytuje až 2,5krát vyšší rychlost než běžná síť Gigabit Ethernet a umožňuje plynulejší přehrávání multimédií a každodenní použití. Zařízení TS-231P3 zajišťuje zabezpečení dat podporou 256bitového šifrování AES a různých možností zálohování (lokální/vzdálené/cloudové) – včetně ochrany pomocí snímků, která umožňuje, aby byly soubory a data vráceny do dříve zaznamenaných stavů, pokud jsou nechtěně odstraněny, upraveny nebo ovlivněny malwarem.

Konektivita 2,5GbE pro plynulejší každodenní používání a přehrávání multimédií.

HBS zálohuje a synchronizuje data NAS na vzdálené servery nebo do cloudového úložiště, zatímco QuDedup deduplikuje data u zdroje, aby se optimalizovala šířka pásma a využití úložiště.

Snímky plně zaznamenávají stav systému a data. Pokud dojde k nechtěnému odstranění nebo úpravě souborů, lze je rychle obnovit do dříve zaznamenaných stavů.

Podporuje kontejnery LXC a Docker® pro rychlé zavádění aplikačních služeb napříč různými platformami.

File Station centralizuje NAS a cloudové soubory pro snadný přístup. Soubory lze také snadno šifrovat, aby byla chráněna citlivá data.

Připojte úložné jednotky řady TR a TL k rozšíření kapacity úložiště zařízení TS-231P3.

Pomocí produktů QNAP si vybudujte rychlejší domácí síť
Zařízení TS-231P3 obsahuje port 1GbE a 2,5GbE, které poskytují plynulejší zážitek z NAS a přehrávání multimédií. Mezi další možnosti síťového připojení od společnosti QNAP patří adaptéry USB 3.2 Gen 1 na 5GbE (s podporou N-BASET/Multi-Gig), karty PCIe QXG 5GbE a switche QNAP QSW 10GbE. Všechny tyto možnosti umožňují uživatelům zásadně změnit svou domácí síť za dobrou cenu. TS-231P3 obsahuje tři porty USB 3.2 Gen 1, které poskytují vynikající multitaskingový výkon.

Snadná a bezpečná správa souborů
File Station umožňuje přímou správu souborů uložených v zařízení TS-231P3 a v cloudu. Uživatelé snadno mohou nahrávat soubory z počítače, přetahovat a pouštět soubory mezi složkami, přejmenovávat a odstraňovat soubory a konfigurovat povolení souborů a složek za účelem zabránění neoprávněnému přístupu. Uživatelé mohou také používat Microsoft Office Online k přímému prohlížení/úpravě dokumentů Microsoft Office uložených v zařízení TS-231P3. Důvěrná/citlivá data lze také šifrovat, aby se zvýšila bezpečnost.

Vícebodové zálohování, přístup a synchronizace souborů
TS-231P3 podporuje protokoly sdílení souborů (včetně SMB/CIFS, AFP a NFS) pro zařízení Windows®, Mac® a Linux®/UNIX®. Ve spojení s Qsync (nástroj, který promění váš QNAP NAS v bezpečné a vysokokapacitní datové centrum k synchronizaci souborů) bude jakýkoli soubor nahraný na TS-231P3 zpřístupněn všem připojeným zařízením, jako například počítačům, notebookům a mobilním zařízením. Hybrid Backup Sync pomáhá se zálohováním nebo synchronizací dat v modelu TS-231P3 do dalšího zařízení QNAP NAS, vzdáleného serveru nebo cloudového úložiště pro obnovení po havárii. Technologie QuDedup navíc výrazně zvyšuje účinnost zálohování více verzí do cílového úložiště a zároveň optimalizuje využití úložiště. Můžete si do počítače nainstalovat extrakční nástroj QuDedup a obnovit deduplikované soubory do běžného stavu.

Ochrana důležitých dat pomocí snímků
Snímky pomáhají chránit data prostřednictvím úplného zaznamenávání stavu systému NAS a metadat. Pomocí snímků mohou uživatelé rychle obnovit soubory do dříve zaznamenaných stavů, pokud dojde k nechtěnému odstranění nebo změně soubory nebo pokud je systém ohrožen malwarem. Snímky QNAP jsou blokové a zaznamenávají pouze upravená data. Nejenže se tak šetří úložný prostor, ale snižuje se také doba nutná k zálohování a obnovení dat.

Získejte kompletní kontrolu, pokud jde o stav systému NAS a zabezpečení dat
Aplikace Centrum oznamování sdružuje všechny události a upozornění systému QTS do jedné aplikace a poskytuje komplexní řešení pro oznámení. Security Counselor doporučuje akce a nastavení ke zlepšení zabezpečení zařízení TS-231P3.

Rozsáhlé dozorovací řešení pro zabezpečení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
Surveillance Station má uživatelsky přívětivé rozhraní a podporuje více než 3 000 IP kamer. Díky systému rozšiřitelných licencí na kanály pro IP kamery mohou uživatelé vybudovat komplexní dozorovací systém pro monitorování, zaznamenávání a přehrávání videa a zvuku v reálném čase. Uživatelé, kteří mají omezený rozpočet, mohou také ušetřit peníze za kamery použitím webových kamer USB k provádění záznamu. Dozorovací kanály lze kdykoli sledovat pomocí aplikace Vmobile na mobilních zařízeních.

Rozšíření funkčností NAS pomocí kontejnerů a aplikací
Container Station integruje systémově nenáročné virtualizační technologie LXC a Docker® a umožňuje tak uživatelům hostovat a obsluhovat kontejnerové aplikace přímo v zařízení TS-231P3. S mnoha populárními a plně nakonfigurovanými aplikacemi dostupnými z vestavěného Docker Hub® (včetně automatizace a multimédií) poskytuje TS-231P3 uživatelům širokou škálu potenciálních funkcí a možností aplikací.

Zařízení TS-231P3 také obsahuje aplikace pro zálohování/synchronizaci, správu obsahu, komunikaci, stahování a zábavu. Každou aplikaci lze nainstalovat z QTS App Center jediným kliknutím.

Znásobte svou produktivitu
Operační systém QTS řízený aplikacemi nabízí řešení ke zjednodušení zálohování souborů, správu, vyhledávání a mnohem víc.

QmailAgent
Centrálně spravujte a přepínejte mezi různými e-mailovými účty, zálohujte e-maily do zařízení TS-231P3 a chraňte zabezpečení e-mailů a osobní soukromí.

Notes Station 3
Notes Station 3 přináší výhody spolupráce při psaní poznámek se zvýšenou produktivitou, aby byla vaše pracovní skupina efektivnější.

Inteligentní archivace
Qfiling automatizuje uspořádání souborů. Soubory se automaticky archivují do složek na základě vašeho nastavení.

Fulltextové vyhledávání
Qsirch umožňuje rychlé nalezení obrázků, hudby, videí, dokumentů, e-mailů a dalších souborů.

Snadná správa fotografií díky automatizované kategorizaci fotografií pomocí aplikace QuMagie s využitím umělé inteligence
QuMagie vám přináší úplně nové prostředí pro správu fotografií. Integrováním algoritmu hlubokého učení AI QuMagie umožňuje rozpoznávání obličeje, identifikaci předmětu a geografické značení fotografií na vašem NAS. Podobné fotografie jsou seskupeny do AI Alba (včetně lidí, věcí a míst). K dalším užitečným funkcím patří integrované posouvání časové osy, přizpůsobitelné pokrytí složek a výkonný vyhledávací nástroj, které vám nabízí dokonalé řešení správy a sdílení fotografií.

Flexibilní a ekonomické rozšíření úložiště
QNAP poskytuje snadná řešení rozšíření kapacity úložiště. Zde je několik způsobů rozšíření úložiště TS-231P3 pro zvládnutí růstu dat:

Rozšíření RAID kapacity
Nízkokapacitní jednotky rychle vyměňte za ty velkokapacitní, abyste rozšířili TS-231P3.