QNAP TS-230

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
4 721 Kč ( včetně DPH ) 3 901 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #139549Kód systému:
  • TS-230Kód výrobce:
Lehký, tichý a všestranný model TS-230 je ideální základní úroveň úložiště NAS. Úložiště NAS, která má elegantní svěží modrý odstín, můžete velmi snadno umístit do obývací místnosti, a vytvořit tak inteligentní a zábavný životní styl. Můžete centrálně ukládat a zálohovat všechny digitální soubory na TS-230 pro snadný přístup, synchronizaci a sdílení těchto souborů, vytváření snímků za účelem ochrany důležitých souborů a vytvoření centrálního portálu domácího prostředí pro streamování fotografií, hudby a videí na více zařízení doma i jinde. Kromě notebooku a mobilního telefonu je i TS-230 technickou novinkou, kterou musíte mít!


Úložiště NAS základní úrovně s ochranou prostřednictvím snímků umožňuje chránit soubory a data před nechtěným odstraněním a útoky malwaru.
Centrálně ukládejte osobní nebo rodinné fotografie, hudbu a videa, snadno procházejte, organizujte a sdílejte multimediální soubory a užívejte si streamování videí pro lepší zábavu.
Hardwarové šifrování H.264 a překódování v reálném čase přináší plynulý audiovizuální zážitek.
Služba myQNAPcloud umožňuje snadný přístup, správu a sdílení souborů NAS přes internet.
Pomocí HBS můžete zálohovat nebo synchronizovat soubory NAS na vzdálené nebo cloudové úložiště za účelem spolehlivého zálohování a obnovení dat.
Slouží jako bezpečný privátní cloud a podporuje ochranu uživatelských účtů, blokování IP adres, dvoufázové ověřování, šifrováný přístup a mnoho dalšího.
Díky elegantnímu a stylovému designu je život moderní a zábavný!
Minimalistický a elegantní provedení TS-230 s svěží modrou barvou doplní jakékoli místo u vás doma. Díky jedinečnému provedení bez nástrojů je nastavení TS-230 tak jednoduché, že nevyžaduje ani šroubovák! Vytvořte si z TS-230 svého nového průvodce chytrým a zábavným životním stylem.
Ventilátor s účinným chlazením pro proudění tepla
TS-230 má malé rozměry (188,6 mm na výšku, 90,2 mm na šířku a 156,2 mm na délku), spotřebovává pouze 12,3 W a nabízí výkonné funkce bez vysokých nároků na elektřinu. Ventilátor Sintetico typu HDB s nosnou plochou 8 cm se používá jako ochlazovací ventilátor pro intenzivní proudění vzduchu, který je zároveň velmi tichý a přináší lepší chlazení modelu TS-230, a tím i nepřetržitý provoz systému.
Kompaktní úložiště NAS s celou řadou funkcí pro domácnosti a každodenní používání
Model TS-230 je vybaven čtyřjádrovým procesorem Realtek RTD1296 1,4 GHz a vestavěnou pamětí 2 GB DDR4 RAM a splňuje požadavky na používání úložiště NAS doma i pro osobní potřebu. Model TS-230, který je vybaven síťový portem 1 Gigabit Ethernet a podporou diskových jednotek SATA 6 Gb/s, zajišťuje přenos dat o rychlosti až 113 Mb/s. Pokud se rozhodnete šifrovat soubory pomocí šifrování AES-256, je výkon stále slušných 113 Mb/s – a zajistí bezpečný přenos dat bez nutnosti omezovat výkon. Můžete rovněž nainstalovat disk SSD pro SSD cache s cílem zrychlit výkon aplikací náročných na počet vstupně-výstupních operací za sekundu.
Tipy pro produktivnější pracovní den
Model TS-230 přináší chytré řešení úložiště NAS pro profesionální správu souborů; toto řešení zahrnuje rozmanité aplikace pro uchovávání, synchronizování, vyhledávání a archivování souborů. Můžete snadno přistupovat k souborům na různých zařízeních (včetně úložiště USB a mobilních telefonů), okamžitě synchronizovat soubory se zařízeními vašich známých/spolupracovníků, rychle hledat konkrétní soubory a automaticky organizovat dokumenty a mediální soubory. TS-230 Vám pomůže ušetřit čas a zvýšit efektivitu a produktivitu.
Překódování videí 4K v reálném čase
Úložiště TS-230 podporuje hardwarové kódování 4K (H.264) a překódování v reálném čase a umožňuje převod videí do univerzálního formátu souborů, které lze přehrávat plynule na více zařízeních. Můžete proto snadno sdílet filmy nebo videa z cest uložená na zařízení NAS se svou rodinou a přáteli prostřednictvím sdílených odkazů, a oni tak mohou sledovat videa plynule kdykoli a kdekoli.
Snadná správa fotografií s nástrojem QuMagie s podporou umělé inteligence pro automatické roztřídění fotografií do kategorií
Nástroj QuMagie přináší zcela nový zážitek ze správy fotografií. Integrací algoritmu hlubokého učení nástroje QuMagie Core s podporou umělé inteligence, umožňuje QuMagie rozpoznávání obličeje, identifikaci předmětů a geotagging fotografií na úložišti NAS. Obdobné fotografie jsou rozdělené do kategorie v albech s podporou umělé inteligence (včetně kategorií Lidé, věci a místa). Mezi další užitečné funkce patří integrovaná možnost rolování po časové ose, nastavitelné titulní obrázky složek, procházení živých fotografií iOS® a výkonný nástroj hledání, který přináší výjimečné řešení správy fotografií a sdílení.
Připojujte se k úložišti NAS snadno a bezpečně pomocí myQNAPcloud
Ať už jste kdekoli, aplikace myQNAPcloud umožňuje trvalé připojení k úložišti TS-230 doma prostřednictvím internetu a pomocí jedinečného názvu domény. Přístup, správa a sdílení dat NAS je pak jednoduché a pohodlné, protože se nemusíte obávat o složitá prostředí pro směrování. Aplikace myQNAPcloud navíc upgraduje klíč certifikátů SSL na 2048 bitů, a zajišťuje tak zabezpečení služeb vzdáleného přístupu.
Rozšiřte si záruku na hardware až na 5 let
Na model TS-230 se vztahuje 2letá záruka bez dalších nákladů. V případě potřeby si můžete zakoupit rozšířenou záruku, která vás bude chránit až na 5 let.

CPU : Čtyřjádrový procesor Realtek RTD1296 1,4 GHz
Architektura CPU : ARM 64 bitů
Šifrovací modul, hardwarově akcelerované překódování
Systémová paměť : 2 GB DDR4, nerozšířitelný
Paměť Flash : 4 GB (dvojitá ochrana OS při spouštění)
Pozice pro diskové jednotky : 2 x 3,5" / 2,5" SATA 6 Gb/s, 3 Gb/s
Vyměnitelné za provozu
Gigabitový Ethernet port (RJ45) : 1 x
Port USB 2.0 : 1 x
Port USB 3.0 : 2 x
Tvarový činitel : Stolní
Indikátory LED: Stav systému, LAN, USB, HDD1~2
Tlačítka : Napájení, reset, kopírování na USB
Rozměry: (V x Š x H) 188,64 × 90,18 × 156,26 mm
Hmotnost (čistá) : 1,11 kg
Hmotnost (celková) : 1,99 kg
Provozní teplota : 0 - 40 °C (32°F - 104°F)
Napájecí jednotka : Externí, 65 W, 100 až 240 V AC
Spotřeba energie: Režim spánku HDD 4,48 W
Spotřeba energie: Provozní režim, typický 12,277 W
Ventilátor : 1 x 80mm, 12 V DC
Zvuková hladina : 15 db(A)
Systémové varování : Bzučák