QNAP QSW-1105-5T

3 380 Kč ( včetně DPH ) 2 794 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO skladem: 1
  • Záruka prodávajícího:
  • #147882Kód systému:
  • QSW-1105-5TKód výrobce:
zaslat dotaz tisk
      ks
S pěti porty 2,5GbE switch QNAP QSW-1105-5T okamžitě upgraduje vaši síť tak, aby mohla využívat výhody zařízení podporujících 2,5GbE a NAS, aniž by byly nutné jakékoli nové síťové kabely. Zařízení QSW-1105-5T nabízí téměř tiché provedení bez ventilátoru a zapojení typu plug-and-play. Funkce detekce a blokování síťové smyčky umožňuje snadné vytvoření dostupného vysokorychlostního síťového prostředí pro váš domov nebo podnik.

Při použití stávajících kabelů Cat 5e můžete okamžitě znásobit rychlost vaší sítě 2,5krát.

Nejsou vyžadována žádná složitá nastavení a podpora auto-negotiation zajišťuje optimální výkon.

Automatická detekce a blokování smyčky pro zajištění nepřetržitého provozu sítě.

Jedinečné bezvětrákové provedení s ventilovanou konstrukcí zajišťuje téměř tichý chod.

Až 2,5x rychlejší
Zařízení QSW-1105-5T má pět portů 2,5GbE, které podporují stávající zařízení Ethernet a jsou připraveny pro zařízení 2,5GbE nové generace. Ať už upgradujete síť pro podnikové nebo osobní použití, zařízení QSW-1105-5T poskytuje pevný základ pro rychlejší a plynulejší produktivitu a zábavu.

Zabezpečení síťového prostředí do budoucna
Společnost QNAP nabízí komplexní, cenově příznivá síťová a úložná řešení, která poskytují řadu možností připojení. Snadno a flexibilně upgradujte své pracoviště nebo domácí síť nyní, abyste zvládli aplikace náročné na šířku pásma.

Switch, který podporuje 2,5GbE+
Switche QNAP 10GbE/2,5GbE podporují sítě 10G/5G/2.5G/1G/100M a umožňují připojení více pracovních stanic a zařízení pro vysokorychlostní spolupráci v prostředích s vysokou hustotou zařízení.

Rychlé zařízení NAS s konektivitou 2,5GbE
QNAP NAS obsahuje jeden nebo více portů 2,5GbE a funkce Slučování portů vám umožňuje kombinovat více portů pro větší potenciál šířky pásma.

Upgrade počítačů a serverů
Do serverů a stolních počítačů lze nainstalovat rozšiřující síťové karty QNAP na bázi PCIe, které podporují 10G/5G/2,5G/1G/100M Multi-Gig.

Přidejte k notebooku port 5GbE
Notebooky a počítače s omezeným rozhraním mohou používat přenosný adaptér QNAP USB 3.2 Gen 1 – 5GbE, který vám umožňuje připojení k sítím 5G/2,5G/1G/100M přes USB.

Cenově dostupný upgrade sítě
Upgradování vaší sítě by vás nemělo zruinovat a konektivita 2,5GbE poskytuje ve srovnání se standardem 1GbE okamžitě patrná zlepšení. Dokonce i se stávajícími kabely CAT 5e můžete začít okamžitě využívat vyšší přenosové rychlosti.

Okamžitě vytvořte vysokorychlostní síť typu plug-and-play
Chcete-li začít zařízení QSW-1105-5T využívat, není třeba složitých nastavení – jednoduše zařízení připojte a můžete se do toho pustit. Zařízení QSW-1105-5T podporuje funkci auto-negotiation, která optimalizuje přenosové rychlosti a výkon každého připojeného zařízení. Jeho vestavěný mechanismus správy navíc zajišťuje plynulý přenos síťových paketů během období intenzivního používání.

Detekce a blokování smyčky
Zařízení QSW-1105-5T obsahuje detekci síťové smyčky. Pokud je detekována síťová smyčka, zařízení QSW-1105-5T automaticky uzamkne porty se smyčkou, aby bylo zajištěno, že síťové prostředí rychle obnoví normální provoz.

Chladný a tichý provoz
Zařízení QSW-1105-5T má bezvětrákové provedení pro téměř tichý chod. Jedinečná ventilovaná konstrukce pomáhá s chlazením a přitom dbá na zachování vysokého výkonu.

Proveďte upgrade všech zařízení!
Společnost QNAP nabízí širokou škálu cenově dostupných síťových řešení, včetně adaptérů a rozšiřujících karet, které vám umožní snadno přidat vysokorychlostní síťové připojení k NAS, notebookům a stolním počítačům.