QNAP QHORA-301W Wi-Fi 6 SD-WAN router se dvěma porty 10GbE příští generace

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
9 295 Kč ( včetně DPH ) 7 682 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #147182Kód systému:
  • QHORA-301WKód výrobce:
Pokud podniky chtějí akceptovat novou normu práce na dálku, musí zavést jak vzdálenou síť VPN, která je rychle přístupná uživatelům na více místech, tak vysokorychlostní lokální řešení pokrývající kabelové a bezdrátové připojení. Zařízení QHora-301W podporuje vysokorychlostní připojení Wi-Fi 6 a 10GbE a zároveň poskytuje SD-WAN VPN podnikové třídy umožňující zavedení VPN na více pracovištích prostřednictvím cloudu. V kombinaci s příznivou cenou je zařízení QHora-301W solidním základem pro vybudování sítě nové generace.

Technologie QuWAN SD-WAN automaticky vytvoří zabezpečenou síť VPN se zařízeními QNAP na různých místech.
Podporuje dvoupásmovou Wi-Fi 6 802.11ax (2,4 GHz a 5 GHz), přináší přenosové rychlosti až 3600 Mb/s – 1,38x rychlejší než Wi-Fi 5 – a podporuje 4x více současných klientů Wi-Fi!
Dva porty 10GbE a čtyři gigabitové porty pro flexibilní zavedení LAN a WAN.
Osm antén poskytuje perfektní bezdrátové pokrytí a podporuje Wi-Fi 6 pro signály s vysokým pokrytím.
Podporuje až šest skupin SSID pro různá nastavení VLAN.
Ve srovnání s běžnými směrovači se složitým nastavením IP, QHora-301W podporuje automatické vyhledávání zařízení ve WAN / LAN.

Vítejte v nové éře směrovačů!
Směrovače příští generace od společnosti QNAP jdou nad rámec pouhého nastavení IP a připojení Wi-Fi, přičemž QHora-301W nabízí univerzální řešení prostřednictvím integrace úžasných nových technologií pro vzdálenou VPN na více místech a vysokorychlostní kabelové i bezdrátové připojení.

Směrovač nové generace vám nabízí...
10 GbE pro flexibilní zavedení vysokorychlostní sítě LAN/WAN

Zařízení QHora-301W má dva porty 10GbE pro flexibilní zavedení sítě LAN/WAN.
Lepší pokrytí a rychlejší připojení Wi-Fi 6

Zařízení QHora-301W podporuje dvoupásmovou Wi-Fi 6 802.11ax (2,4 GHz a 5 GHz) – 1,38x rychlejší přenos než Wi-Fi 5.
SD-WAN pro VPN na více pracovištích bez předplatného
SD-WAN není jen pro špičkové podniky. Zařízení QHora-301W zahrnuje řešení QuWAN od společnosti QNAP pro zjednodušení vzdáleného připojení VPN na více místech.

Proveďte upgrade na cenově dostupný směrovač SD-WAN!
Zařízení QHora-301W nové generace zahrnuje Wi-Fi 6, 10GbE a SD-WAN, aby bylo možné uspokojit podnikové aplikace i potřeby zavádění vzdálených sítí.
Pro podnikovou IT infrastrukturu

Ve srovnání s běžnými VPN mezi pracovišti s vysokými náklady a zdlouhavou konfigurací zařízení QHora-301W využívá QuWAN k vybudování efektivní a spolehlivé IT infrastruktury usnadňující digitální transformaci, expanzi na více pracovišť a práci na dálku.

Pro vzdálené pracovníky
Zařízení QHora-301W podporuje Wi-Fi 6, takže nabízí rychlejší bezdrátové připojení pro mobilní a chytrá domácí zařízení a umožňuje souběžnou práci více uživatelům. Vzdálení pracovníci mohou přistupovat k podnikovým prostředkům LAN prostřednictvím QuWAN, aniž by potřebovali složitá nastavení VPN.

Optimalizovaný výkon hardwaru pro efektivní kabelové a bezdrátové sítě
Zařízení QHora-301W nabízí kombinaci čtyřjádrového procesoru Qualcomm 2,2 GHz a 1 GB RAM. Poskytuje podporu pro Wi-Fi 6 (802.11ax) a přenosové rychlosti až 3600 Mb/s ve dvou pásmech (2,4 GHz a 5 GHz). Zařízení QHora-301W se dvěma porty 10GbE a čtyřmi gigabitovými porty umožňuje flexibilní zavedení LAN/WAN a optimalizovaný výkon kabelové sítě.

Integrované antény pro signály Wi-Fi s vysokým pokrytím
S osmi anténami poskytuje zařízení QHora-301W perfektní bezdrátové pokrytí a podporuje Wi-Fi 6 pro signály Wi-Fi s vysokým pokrytím.

Tichý a chladný chod
Zařízení QHora-301W má bezvětrákové provedení pro téměř tichý chod. I při připojení k většímu počtu zařízení udržuje zařízení QHora-301W spolehlivý výkon pro kanceláře a domácnosti.

Dva porty 10GbE pro zavedení flexibilní kabelové sítě
Zřízení QHora-301W se dvěma porty 10GbE a dvěma gigabitovými porty pro konfigurace WAN/LAN umožňuje flexibilní scénáře využití pro optimalizované zavádění sítí.

Vysokorychlostní síť LAN
Vytvořte vysokorychlostní 10GbE intranet propojením dvou portů 10GbE se zařízeními 10GbE v síti LAN a jednoho gigabitového portu s WAN pro urychlení sdílení souborů nebo komunikace mezi pracovními stanicemi.

Efektivnější přenos souborů mezi různými pracovišti
Vytvořte vysokorychlostní síť VPN 10GbE mezi pobočkami propojením jednoho portu 10GbE s jedním zařízením 10GbE v síti LAN a jednoho portu 10GbE se sítí WAN pomocí dalšího zařízení QHora-301W na vzdáleném pracovišti pro efektivnější zálohování, synchronizaci a sdílení souborů mezi pracovišti.

Automatická síť VPN mezi různými pracovišti
Vytvořte vysokorychlostní intranet 10GbE a síť VPN mezi pobočkami propojením dvou portů 10GbE se zařízeními 10GbE v síti LAN a dvou gigabitových portů a sítě WAN. S aktivovanou technologií SD-WAN gigabitové porty podporují nejen inteligentní optimalizaci WAN (včetně agregace, převzetí služeb při selhání, vyrovnávání zátěže a flexibilní statické směrování), ale také optimalizují přenos 10GbE LAN.

Urychlení zavádění rozsáhlých VPN pomocí SD-WAN
Když se firma rozšíří a začne využívat práci na dálku a distribuovanou pracovní sílu, čelí výzvě v podobě efektivního zavedení VPN a rychlosti připojení. Softwarově definovaná technologie WAN (SD-WAN) tyto problémy účinně řeší – bez nutnosti nákladného zařízení VPN pro velké podniky. Zařízení QHora-301W využívá technologii QuWAN (technologie SD-WAN od společnosti QNAP), která automaticky zavádí připojené služby WAN a VPN na více pracovištích prostřednictvím softwarově definované práce se sítěmi s cílem dosáhnout vysoce optimální šířky pásma a přenosových rychlostí. SD-WAN nejen zlepší zavádění IT a efektivitu správy pro expanzi na více pracovištích, ale také poskytuje spolehlivou infrastrukturu umožňující digitální transformaci a práci na dálku.

Počet ethernet portů: 6x

CPU: Qualcomm IPQ8072A Hawkeye 2 Quad-core 2.2 GHz 64-bit CPU

10GbE BASE-T (RJ45): 2x

1GbE (RJ45): 4x

Memory: 1GB

Flash: 4GB eMMC

Antenna: 8 Internal Antennas

USB 3.2 Gen 1 port: 2x

Tlačítka: Power, WPS, Reset

Napájení: 12V DC

Spotřeba: 24W

Rozměry: 250×180×48 mm

Hmotnost (čistá): 1.9kg

Hmotnost (hrubá): 2.2kg

Operační teplota: 0°C ~ +40°C

Certifikace: JATE / CE / FCC / BSMI / NCC / IC / SRRC / CCC / VCCI / RCM

Bezdrátové standarty: 802.11a/b/g/n/ac/ax

Typ antény: 8 Interních 5dBi antén

Zisk antény 2.4 GHz: 4.5dBi

Zisk antény 5 GHz: 5.2dBi

Wi-Fi 6 (802.11ax): Ano

Wi-Fi 5 (802.11ac): Ano

SD-WAN: Ano