EPSON WorkForce Pro WF-3820DWF - A4/21-11ppm/4ink/WiFi/LAN/FAX/LCD/duplex/ADF/

3 392 Kč ( včetně DPH ) 2 803 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO skladem: 3
  • Záruka prodávajícího:
  • #145779Kód systému:
  • C11CJ07403Kód výrobce:
zaslat dotaz tisk
      ks
Rozšiřte svůj potenciál s touto multifunkční inkoustovou tiskárnou formátu A4. Tiskárna nabízí tisk ve vysoké kvalitě s nízkými náklady a flexibilní bezdrátová řešení.
Multifunkční oboustranný tisk dokumentů A4
Automatický podavač dokumentů A4, 35 stran
Rychlost až 21 str./min1
Zvyšte laťku svých možností s touto vysoce kvalitní multifunkční tiskárnou s podporou oboustranného tisku, jednostranného skenování a faxování až do formátu A4. S rychlostí černobílého tisku až 21 str./min1 a automatickým podavačem dokumentů (ADF) formátu A4 o kapacitě 35 stran hravě zvládnete všechny úkoly. Další výhodou jsou cenově výhodné inkousty a flexibilní řešení bezdrátového připojení, například Scan-to-Cloud2.

Profesionální tisk dokumentů formátu A4
Tato multifunkční tiskárna formátu A4 splní požadavky i nejnáročnějších uživatelů z řad domácích kanceláří a malých firem. Nabízí oboustranný (duplexní) tisk a jednostranné skenování, kopírování a faxování až do formátu A4. Navíc je vybavena automatickým podavačem o kapacitě až 35 stran formátu A4. Tisková hlava PrecisionCore navíc zajišťuje vysokou kvalitu tisku srovnatelnou s laserovými tiskárnami.

Vyšší produktivita
Tato efektivní, spolehlivá a rychlá tiskárna nabízí oboustranný tisk formátu A4 rychlostí 21 str./min černobíle nebo 10 str./min barevně1. Tiskárna dále nabízí snadné přímé ovládání prostřednictvím dotykové obrazovky s úhlopříčkou 6,8 cm a intuitivním uživatelským rozhraním.

Minimalizace výdajů
Dramatické snížení nákladů: tato tiskárna je kompatibilní se samostatnými inkousty, které jsou až o 50 % efektivnější než tříbarevné inkoustové kazety3. Cenově velmi výhodné zásobníky jsou k dispozici ve standardní velikosti a ve velikosti XL, přičemž největší z nich umožňuje vytisknout až 1100 stran4.

Flexibilní bezdrátová řešení
Odkudkoli z kanceláře můžete tisknout pomocí připojení Wi-Fi. Pomocí funkce Wi-Fi Direct navíc můžete tisknout z kompatibilních bezdrátových zařízení, i pokud není žádná síť Wi-Fi k dispozici. Všestrannost tiskárny dále zvyšují bezplatné mobilní aplikace a další řešení Epson. Funkce Email Print umožňuje odeslat dokumenty k tisku téměř odkudkoli z celého světa2. S řešením Scan-to-Cloud můžete navíc využívat výhody spolupráce s dalšími uživateli2.

Základní funkce

Vysoce kvalitní multifunkční tiskárna formátu A4
Oboustranný tisk, jednostranné skenování, kopírování a faxování – vše až do formátu A4
Rychlý tisk v profesionální kvalitě
21 str./min černobíle a 10 str./min barevně1
Cenově výhodné inkousty
Samostatné inkousty jsou o 50 % efektivnější než tříbarevné inkoustové kazety
3
Bezdrátová řešení
Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct a Scan-to-Cloud2
Bezplatné mobilní aplikace Epson pro tisk
Tisk a skenování téměř odkudkoli2