CorelDRAW Home & Student Suite 2019

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
2 308 Kč ( včetně DPH ) 1 907 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #129394Kód systému:
  • CDHS2019CZPLMBEUKód výrobce:
Nová licence - krabicové balení.
NENÍ URČENO PRO KOMERČNÍ VYUŽITÍ - Licenční smlouva EULA k sadě CorelDRAW Home & Student Suite 2019 omezuje využití pouze na nekomerční oblasti. Hodláte-li využívat produkt k tvorbě komerčních projektů pro podnikání, pořiďte si plnou verzi sady CorelDRAW Graphics Suite 2019, která umožňuje komerční využití a zahrnuje více obsahu a další profesionální funkce zaměřené na profesionální uživatele.

Obsah balení

Hlavní aplikace:
CorelDRAW® Home & Student 2019 - Vektorové ilustrace a sazba
Corel PHOTO-PAINT® Home & Student 2019 - Úpravy obrázků
PowerTRACE® - Převod rastrové grafiky na vektorovou (zahrnuto jako součást aplikace CorelDRAW Home & Student 2019)
Obsah CONNECT™ - Program pro vyhledávání obsahu (zahrnuto jako součást aplikace CorelDRAW Home & Student 2019)
CAPTURE™ - Nástroj pro tvorbu snímků obrazovky

Další obsah:
- 1 000 klipartů a digitálních obrázků
- 100 volně použitelných fotografií ve vysokém rozlišení
- 175 písem
- 20 fotografických rámečků
- 900 výplní
- 60 profesionálně navržených šablon, včetně certifikátů, inzerce, vizitek, hlavičkových papírů, letáků a dalších podkladů
- Stručná úvodní příručka
- Výuková videa a ukotvitelný panel Rady
- Soubory online nápovědy

Systémové požadavky
- Windows 10*, 8.1 nebo Windows 7 (32bitová nebo 64bitová verze) s nejnovějšími aktualizacemi a balíky Service Pack
- Intel Core i3/5/7/9 nebo AMD Athlon 64
- 2 GB paměti RAM
- 2,5 GB volného místa na pevném disku
- Vícedotyková obrazovka, myš nebo tablet
- Rozlišení obrazovky 1280 × 720 při přiblížení 100 % (96 dpi)
- Microsoft Internet Explorer 11 nebo novější
- Microsoft .NET Framework 4.7.2
- Nepovinná jednotka CD (při instalaci krabicové verze) Instalace z CD vyžaduje stažení až 800 MB
- K instalaci a ověření sady CorelDRAW Home & Student Suite a používání některých zahrnutých softwarových komponent, online funkcí a obsahu je vyžadováno připojení k internetu.

Klíčové funkce:
Vektorové ilustrace - Převeďte základní linky a tvary na složitá umělecká díla. S všestrannými nástroji pro tvary a kreslení můžete vytvářet různé křivky. S nástroji efektů, jako jsou Kontura, Obálka, Prolnutí, Síťová výplň a další, můžete do vektorových uměleckých děl přidávat kreativní efekty.
Sazba - Vytvářejte sazbu pro brožury, vícestránkové dokumenty a mnoho dalšího. Pravítka, mřížky a vodicí linky vám pomohou uspořádat objekty a umístit je přesně na správná místa.
Úpravy fotografií - S výkonnými nástroji pro úpravu fotografií na základě vrstev v aplikaci Corel PHOTO-PAINT můžete snadno retušovat a vylepšovat své fotografie. Můžete použít speciální efekty, odstranit nedokonalosti, opravit perspektivu a mnoho dalšího.
Typografie - S širokou nabídkou textových nástrojů můžete uspořádat text dle vlastních představ. K textu můžete přidávat stíny a další efekty a užívat si typografických funkcí OpenType, jako jsou ligatury, ornamenty, kapitálky, ozdobné varianty a mnoho dalšího..
Nástroje pro webovou grafiku - Vytvořte poutavý webový obsah s kolekcí nástrojů a předvoleb webové grafiky. S funkcí exportu do WordPressu můžete nahrávat různé formáty obrázků přímo na server WordPress.

Nové funkce:
VYLEPŠENÍ! Ovládací prvky objektů - Nový ukotvitelný panel Objekty vám dává přímou kontrolu nad strukturou dokumentu a rychlý přístup k jeho komponentám, díky čemuž můžete pracovat rychleji a efektivněji.
NOVINKA! Moderní šablony - S novými kreativními šablonami a přehlednějším rozhraním můžete začít pracovat ihned.
VYLEPŠENÍ! Uživatelské rozhraní, výkon a stabilita - Využijte vylepšení rozhraní, jako jsou nová dialogová okna a aktualizace, pro snazší navigaci, větší konzistenci a zvýšenou produktivitu.

Pro koho je tato verze určená?
Bez ohledu na to, zda jste začátečník, nadšenec nebo student, najdete všechny kreativní nástroje, které potřebujete k vyjádření vašeho jedinečného stylu a ohromení rodiny, přátel a učitelů. Můžete vytvářet blahopřání, kalendáře, fotografické projekty, obrázky pro sociální média a mnoho dalšího.
Studenti - Studenti mohou používat sadu CorelDRAW Home & Student Suite k začlenění grafických návrhů do školních projektů a převedení nápadů na ohromující výsledky – od prezentací a plakátů až po letáky a referáty.
Amatérští grafici - Amatérští grafici mohou používat sadu CorelDRAW Home & Student Suite k vytváření vlastních nekomerčních projektů nebo k návrhům různých materiálů pro volný čas, týmy a komunity.