Brother - HSe-251, bužírka bílá / černá (24 mm)

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
561 Kč ( včetně DPH ) 464 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #89264Kód systému:
  • HSE251Kód výrobce:
Originální kazeta s tepelně smršťovací trubičkou Brother HSe-251 - černý tisk na bílé, šířka 23,6 mm

Originální tepelně smršťovací trubička Brother HSe-251 o šířce 23,6 mm je určena speciálně pro trvalé značení a identifikaci kabelů a vodičů. Při smršťovacím poměru 2:1 se doporučuje použití HSe-251 s černým tiskem na bílém podkladu pro kabely o průměru od 7,3 mm do 14,3 mm. Kompatibilní s tiskárnami štítků P-touch, které mají logo HS nebo HSe na krytu kazety s páskou.

Klíčové vlastnosti
Šířka 23,6 mm, délka 1,5 m
Identifikační trubička pro smrštění na kabelu při zahřátí
Vysoce kvalitní originální kazeta Brother
Garance trvanlivosti, snadná čitelnost


Kazeta s 23,6 mm širokou tepelně smršťovací trubičkou HSe-251 s černým tiskem na bílém podkladu byla speciálně navržena pro značení a identifikaci drátových a optických kabelů s vnějším průměrem 7,3 mm až 14,3 mm.

Když je trubička s uživatelským potiskem navlečena na kabel a zahřívaná tepelnou pistolí, smršťuje se pevně kolem kabelu. Nepoužívá se žádné lepidlo pro fixaci trubičky na kabel v rámci prevence proti jejímu uvolnění v teplém prostředí.

Originální kazeta s tepelně smršťovací trubičkou Brother HSe-251, kompatibilní s řadou našich tiskáren P-touch, je nezbytnou součástí každé sady nástrojů pro elektrikáře a nabízí jednoduchou a efektivní tvorbu značení pro splnění identifikačních a bezpečnostních požadavků.