Aligator A440 Senior černo-oranžový + stolní nabíječka

  • Tato položka v tuto chvíli není skladově dostupná.
920 Kč ( včetně DPH ) 760 Kč ( bez DPH ) cena již zahrnuje RP a AO dostupnost:
  • Záruka prodávajícího:
  • #119198Kód systému:
  • A440BOKód výrobce:
Aligator A440 Senior
Telefon nejen pro seniory. Robustnější konstrukce, přehledný displej a ergonomicky vyvážený tvar jsou výraznými přednostmi modelu A440. Výrazná, hmatem dobře rozlišitelná tlačítka napomáhají v ovládání i osobám se sníženou pohyblivostí prstů. Nabíjecí stojánek v balení.

Barevné varianty: oranžová šedivá

Telefon nejen pro seniory
Pohodlné ovládání pomocí výrazných tlačítek. Dlouhá výdrž na jedno nabití, vysoká hlasitost, velký displej s přehledným menu a jednoduché funkce ocení nejen senioři, ale teké ouživatelé, kteří nechtějí moderní telefony plné nepotřebných a složitých funkcí. A440 je snadno ovladatelný telefon, se všemi důležitými funkcemi, nejen pro telefonování a psaní SMS. Součástí je i bezpečnostní a lokalizační systém SOS Locator.



Praktická výbava a funkce
Telefon má všechny potřebné funkce, které vám velmi ulehčí život. Nejen budík, kalkulačku a svítilnu, ale podporuje i hudební soubory a FM rádio. Rozšířit základní paměť můžete pomocí MicroSD karty a mít své oblíbené audioknihy, fotografie, nebo hudební sobory stále u sebe. Součástí telefonu je i fotoaparát. Pro vyzvánění je na výběr ze základní nabídky 6 melodií včetně vibrací. Z dalších praktických funkcí stojí za zmínku například hlasité Hands-free nebo Bluetooth.

Mechanický zámek
A440 je vybaven mechanickým zámkem klávesnice, který je umístěn prakticky, na boku přístroje. Odpadá tak nutnost odemykat klávesnici kombinací kláves a ovládání telefonu je tak ještě pohodlnější.

Svítilna a ovládání hlasitosti
Na druhém boku telefonu je umístěn spínač svítilny a kolébkový ovladač hlasitosti.

SOS tlačítko s funkcí SOS Locator
Nepostradatelný pomocník především pro seniory. Záchranné tlačítko, které po stisku odešle automatickou SMS přednastaveným kontaktům, ve které zobrazí polohu telefonu na mapě. Kdekoli tak majitel ztratí orientaci nebo třeba zabloudí v lese, funkce SOS Locator dá jeho nejbližším ihned vědět, kde se nachází a že potřebuje jejich pomoc. SOS funkce lze využít i pro vyžádání polohy – schválené kontakty si mohou pomocí SMS vyžádat informace, kde se telefon (a majitel telefonu) zrovna pohybují.



Nabíjecí stojánek a dlouhá výdrž baterie
Oblíbený nabíjecí stojánek je součástí balení, svůj telefon tak můžete mít vždy připraven k použití na stejném místě. Spolehlivá baterie zaručí dlouhou výdrž telefonu na jedno nabití, v pohotovostním režimu je to až 7 dní. Nemusíte tak mít strach telefon používat třeba na výletě, kde nebude k dispozici nabíječka.



Design a barevné kombinace
Základem designu A440 je tělo z odolnějšího plastu, než je běžné. Jeho ostře řezané rysy napovídají, že jde o telefon pro každodenní použití, kdekoli se ocitnete. A440 je k dispozici v černo-oranžové a černo-šedé barevné kombinaci.



Specifikace
ROZMĚRY
Výška: 122,1 mm
Šířka: 59,3 mm
Hloubka: 13,9 mm
Hmotnost: 90 g
Dostupné barvy: Černo-šedá, Černo-oranžová

DISPLEJ
Typ: Barevný TFT
Velikost: 1,77"
Rozlišení: 160x128
Podsvícení: bílé

BATERIE
Typ: Li-Ion 800 mAh
Výdrž v pohotovostním režimu až 10 dnů
Výdrž při hovoru až 3,5 hodiny

PAMĚŤ
Paměť kontaktů v telefonu: 500
Paměť na SMS: 50
Paměť na odeslané SMS: Ano
Možnost odeslání SMS více adresátům najednou: Ano


TYP SIM KARET
2x Normální SIM

Výbava
SOS LOCATOR
Soubor funkcí umožnujících v případš nouze po stisknutí tlačítka, automaticky zatelefonovat, rozeslat SMS a odeslat informaci o poloze telefonu

SOS tlačítko: Ano
Počet předvoleb SOS tlačítka: 5
SOS SMS: Ano
Vzdálené vyžádání polohy: Ano


FUNKCE
Svítilna: Ano
Budík: Ano
Kalkulačka: Ano
FM rádio: Ano
Fotoaparát: Ano
Přehrávač hudebních souborů: Ano
Automatické nastavení času: Ano
Podpora SIM toolkit: Ano
MMS: Ne

VYZVÁNĚNÍ
Počet melodií: 6
Vibrace: Ano


KONEKTORY A PŘIPOJENÍ
Nabíjení a data: Micro USB
Sluchátka s handsfree: Jack 3,5

OBSAH BALENÍ
Telefon Aligator A440.
Cestovní nabíječka.
Nabíjecí stojánek.
Návod k použití v cz - sk - de